Overslaan en naar de inhoud gaan

Budgetagenda

Omdat je geld telt!

 

Met de budgetagenda krijg je meer greep op geld. Naast het noteren van je afspraken kan je in deze agenda ook je inkomsten, vaste en dagelijkse uitgaven bijhouden.

 

Wat

Budgetagenda om je afspraken en budget te beheren

Prijs

9,95 euro

Bestel je budgetagenda

Weet jij waar je geld naartoe gaat? Kans is groot dat je wel weet hoeveel je aan huisvesting en energie uitgeeft, maar weet je dat ook van je boodschappen, kleding of vrije tijd? Die onzichtbare en vaak zelfs kleine uitgaven hebben nochtans een groot effect op je budget. Met deze agenda krijg je meer greep op die uitgaven. Je hebt plaats om niet alleen je afspraken te noteren, maar ook alle uitgaven. Ook dat drankje uit de automaat en die trui die je zo beeldig staat.

Elke maand breng je alles samen in een handig overzicht en leer je stap voor je stap je eigen financieel gedrag kennen én beheersen. Bovendien staat de agenda vol tips om beter met geld om te gaan of te besparen, en helpt het je op weg om je gedrag te veranderen. Omdat de budgetagenda ‘datumloos’ is, kan je op elk moment van het jaar starten. Geen excuses meer, starten kan nu.

Hoeveelheidskorting*

  • Vanaf 10 stuks: 10% korting
  • Vanaf 30 stuks: 20% korting
  • Vanaf 60 stuks: 30% korting

*korting berekend op eenheidsprijs excl. btw

budgetagenda