Ga naar de hoofdinhoud

[23/11/2023] Mensen met Parkinson voor workshop over een nieuwe applicatie

16/10/2023

Koios Care ontwikkelt een applicatie die het mogelijk maakt om mensen met Parkinson meer continu op te volgen. De applicatie staat in contact met een Smartwatch die gegevens verzamelt. Zo kan er bijvoorbeeld sneller een mogelijke achteruitgang in beeld gebracht worden en kan deze sneller op de juiste manier behandeld worden.

LiCalab organiseert in samenwerking met Koios Care twee groepsgesprekken voor mensen met Parkinson op donderdag 23 november 2023 in Turnhout. Als je een mantelzorger hebt, mag deze mantelzorger mee aansluiten. Tijdens het groepsgesprek kunnen jullie kennismaken met de applicatie en vragen we jullie feedback. Jullie feedback is bijzonder waardevol voor de verdere ontwikkeling van deze applicatie die streeft naar een betere kwaliteit van zorg voor mensen met neurologische en chronische ziekten.

Praktisch
De workshop vindt plaats op donderdag 23 november op de Thomas More campus in Turnhout en duurt ongeveer 2 uur. Jij en je mantelzorger kunnen deelnemen op een moment naar keuze: 

  • Sessie 1: 10u00 – 12u00
  • Sessie 2: 14u00 – 16u0

Interesse om deel te nemen?
Je bent van harte welkom! Mail naar annouck.decat@thomasmore.be of bel naar 0472/815768

Contact
Heb je bijkomende vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met Annouck De Cat.