Ga naar de hoofdinhoud

Contact

Onderzoeksgroep LiCalab is een tienkoppig team met expertise in proeftuinonderzoek. Het multidisciplinair team brengt inzichten samen vanuit een achtergrond in geneeskunde, psychologie, kinesitherapie, sociaaleconomische wetenschappen, communicatie, economie en toegepaste wetenschappen.

Interesse in een verkennend gesprek of concrete samenwerking? Neem contact op met Ingrid Adriaensen.Ā 

Business Developer

Ingrid Adriaensen

Ingrid Adriaensen is business manager bij zorgproeftuin LiCalab. Ze adviseert bedrijven en organisaties over de proeftuinwerking binnen innovatieprojecten en faciliteert de samenwerking met en tussen alle stakeholders.

Onderzoeksmanager

Vicky Van der Auwera

Vicky Van der Auwera is operations manager bij zorgproeftuin LiCalab. Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en strategie.Ā Daarnaast is ze actief als projectmanager in verschillende regionale en internationale projecten van LiCalab.

Projectcoƶrdinator

Glenn Weyers

Glenn is project manager bij LiCalab. Hij beheert en coƶrdineert vooral grotere Europese samenwerkingsprojecten rond zorg en innovatie. Zijn focus ligt daarbij vaak met name op het financieel en subsidie-technisch projectmanagement.

Panelmanager

Leen Broeckx

Leen Broeckx is panel manager bij zorgproeftuin LiCalab. Ze beheert, samen met haar collega-panel managers, het LiCalab gebruikerspanel en de paneldatabase. Ze is medeverantwoordelijke voor de operationele werking van de zorgproeftuin.

Panelmanager

Sascha Vermeylen

Sascha Vermeylen is panel manager bij zorgproeftuin LiCalab. Ze beheert, samen met haar collega-panel managers, het LiCalab gebruikerspanel en de paneldatabase. Ze is medeverantwoordelijk voor de operationele werking van de verschillende activiteiten

Panelmanager

Annouck De Cat

Annouck De Cat is panel manager bij zorgproeftuin LiCalab. Ze beheert, samen met haar collega-panel managers, de paneldatabase van LiCalab. Daarnaast is ze medeverantwoordelijk voor de operationele kant van de verschillende proeftuinactiviteiten.

Onderzoeker

Kim Helsen

Kim Helsen is onderzoeker bij zorgproeftuin LiCalab. Haar taken variƫren van het opstellen van vragenlijsten, ondersteunen bij co-creatiesessies, analyseren van onderzoeksdata tot het uitschrijven van (wetenschappelijke) rapporten.

Onderzoeker

Nele De Witte

Nele De Witte (PhD) is wetenschappelijk coƶrdinator bij zorgproeftuin LiCalab. Ze heeft expertise op vlak onderzoeksmethoden, wetenschappelijke valorisatie van living lab onderzoek en psychologie & technologie.Ā 

Onderzoeker

Hilde Vandenhoudt

Hilde Vandenhoudt (dr.) is projectmanager en onderzoeker bij zorgproeftuin LiCalab en heeft expertise in innovatie in de eerstelijnsgezondheidszorg, geĆÆntegreerde zorg, gezondheidsbevordering en preventie.Ā 

Onderzoeker

Lie Kerremans

Lie Kerremans is onderzoeker bij zorgproeftuin LiCalab en heeft expertise in implementatieprojecten van innovaties in de zorgsector.

Onderzoeker

Femke Drijkoningen

Femke Drijkoningen is onderzoeker bij zorgproeftuin LiCalab. Ze gebruikt haar achtergrond in de psychologie om praktijkgericht onderzoek uit te voeren en zo bij te dragen aan innovatieve zorgoplossingen.

dots-alt

Blijf op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief!

Ik schrijf mij in!