Overslaan en naar de inhoud gaan
Panelmanager

Sascha Vermeylen

Zorg en welzijn - Zorgproeftuin LiCalab

Sascha Vermeylen is panel manager bij zorgproeftuin LiCalab. Ze beheert, samen met haar collega-panel managers, het LiCalab gebruikerspanel en de paneldatabase. Ze is medeverantwoordelijk voor de operationele werking van de verschillende activiteiten

Over Sascha

Sascha behaalde een masterdiploma in de Sociaal Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 2018 is ze panelmanager en onderzoeker voor zorgproeftuin LiCalab aan de Thomas More Hogeschool. Sascha beheert, samen met haar collega-panel managers, het LiCalab gebruikerspanel en onderhoudt de gebruikerspaneldatabase, in overeenstemming met GDPR. Dit panel bestaat uit ca. 300 ouderen en meer dan 400 zorgverleners en zorgorganisaties.

Daarnaast is ze medeverantwoordelijk voor de operationele kant van de proeftuinactiviteiten, zoals het opzetten van co-creatiesessies, real life testen, human factor studies en enquêtes. Tenslotte onderhoudt ze de verschillende communicatiekanalen van de onderzoeksgroep, zoals de maandelijkse nieuwsbrief via Mailchimp en sociale media.