Ga naar de hoofdinhoud

[In de kijker] Joana Pinto - Clynx

06/12/2022
Joana Pinto
Sascha Vermeylen Panelmanager

31 mei 2022

Ik ben Joana Pinto, een Portugese ondernemer, biomedisch ingenieur, mede-oprichter en CEO bij Clynx. Ik heb altijd al een passie gehad voor het introduceren van innovatieve technologie in de gezondheidszorg. Daarom ben ik medeoprichter van Clynx, een Digital Health startup die van kinesetherapie een plezierige en digitale ervaring maakt, door middel van gamification, 3D beeldtechnologie en thuiszorgbehandelingen.

Wij zijn al aanwezig op de Portugese markt en werken samen met privéklinieken en openbare ziekenhuizen. Onze ambitie is om verder uit te breiden naar andere Europese landen.
Dit jaar hebben wij onze eerste internationale piloot-acties uitgevoerd in Italië en Duitsland. Onze deelname aan dit ACSELL-project is zeer belangrijk geweest. Het was voor ons erg interessant om de steun van LiCalab te krijgen bij het co-creëren en het testen van onze oplossing op deze nieuwe markten.

Ik hou van mijn job en van onze missie bij Clynx omdat ik weet dat ik elke dag aan het werk ben om zorgverleners te helpen om een betere kwaliteit en een patiëntgerichte aanpak te bieden die patiënten in staat stelt om hun behandeling te volgen.

Meer informatie? Bezoek onze website via www.clynx.io.