Ga naar de hoofdinhoud

Duurzaam ontwerp

Project

Materialenbibliotheek

Wil je weten wat de laatste nieuwe parkettypes zijn?  Wil je verschillende verlichtingsarmaturen vergelijken? Bekijken welk type glas er bestaat? Welke vloeren, tegels of verven er bestaan?

Dat en nog veel meer kan in de What’s on, de documentatiecel van de unit Interieur, Design & Architectuur van Thomas More. Die stalenbibliotheek wordt constant up-to-date gehouden met 'new arrivals'.

 

 

De What’s on is een lokaal net naast de ingang van onze campus, voor ondersteunend leren en werken. Het is een bibliotheek in de klassieke zin: met de belangrijkste architectuur- en designboeken en magazines, maar het is ook een materialenbibliotheek vol stalen. Er is een VR-lab en informele zitplekken om te overleggen. Uniek is de hartelijke, ongedwongen en gezellige sfeer die hier heerst. Hier komen studenten ook op individuele of groepsbegeleiding voor extra vragen, bij gespecialiseerde docenten.

Pinterest

Onze What’s on documentatiecel heeft ook een onlinevariant en wel op het sociale mediaplatform Pinterest. Via verschillende zogenoemde bords groeperen onze vakdocenten alle nieuwe materialen, technieken en productreferenties er handig bijeen, zodat moodboards, materiaalstudies en technische bundels maken ook via deze weg kan. En dat blijkt in deze tijden van afstandsonderwijs nog eens zo handig.