Ga naar de hoofdinhoud

Experience HUB

De Experience HUB is onze onderzoeks-, inspiratie- en demonstratieruimte voor organisaties die vragen hebben rond VR, AR en green key-technologie.

Innovatie, onderzoek en netwerking zijn onze drijvende krachten die zich vertalen in drie doelstellingen voor onze HUB:

Samenwerken in onze Experience Hub

Binnen de Experience Hub bieden we een aantal specifieke diensten aan, gericht op oplossingen en belevingen op basis van innovatieve en immersieve technologie (XR). Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden:

XR inspiratie- en demonstratiesessie 

Wil je jouw medewerkers, klanten of leden onderdompelen en inspireren over de uitgebreide mogelijkheden van immersieve technologie in verschillende sectoren? We organiseren XR inspiratie- en demonstratiesessies op maat van bedrijven, (vak)organisaties en overheidsinstellingen waarbij we de deelnemers via een aantal korte keynotes en AR/VR-demonstraties willen inspireren. 

Door concrete AR- en VR-toepassingen zelf te ontdekken én te beleven, krijg je nieuwe XR-inzichten. Via ons breed netwerk van onderzoekers, experten en partners kunnen we de juiste XR-content en XR-demonstraties voor jouw noden samenbrengen in een inspirerend en vooral leuk (team)event.

Interesse? Bekijk hier een concreet voorbeeld

XR design sprint 

Heb je een (digitaal) innovatie-idee? Tijdens een intens vijfdaags co-creatietraject bespreken we je idee, werken we het uit en valideren we het met relevante stakeholders (eindgebruikers, besluitvormers, domeinexperten, technische experts/partners…). Elke dag staat in teken van een specifiek doel: van het begrijpen van de noden en uitdagingen tot inspiratie- en ideegeneratie en concrete prototypes samen testen.

Interesse? Hier vind je meer info

Gebruikerstesten

Om het gebruiksgemak van jouw XR-applicatie (of andere digitale oplossingen) te evalueren, voeren we gebruikerstesten uit op jouw toepassing. We laten zes gebruikers aan de hand van een aantal vooraf bepaalde scenario’s en taken door de toepassing lopen. Op basis daarvan brengen we de gebruikersproblemen in kaart en adviseren we concreet hoe je de problemen kan wegwerken.
 

Interesse? Hier vind je meer info

Expert review 

Laat jouw digitale oplossing evalueren en nakijken door een of meerdere van onze experten in een specifieke technologie. De expert review kan op verschillende niveaus gebeuren, afhankelijk van jouw noden of wensen. De parameters die we hierbij gebruiken zijn bijvoorbeeld: de match met noden van de gebruiker, het vernieuwend karakter t.o.v. bestaande oplossingen, het gebruikersproces, de storytelling, de gebruiksvriendelijkheid, de match met leerdoelstellingen, het leerpotentieel, de ROI…

Interesse? Hier vind je meer info

Bug testing

Wil je de laatste bugs uit je toepassing halen? Tijdens bug testing voeren we testen uit met minimaal zes deelnemers, die we een aantal scenario’s laten doorlopen met als doel belangrijke functionele en technische problemen te detecteren. Die problemen brengen we in kaart, zodat je jouw toepassing kunt aanpassen voordat je ze voor het grote publiek toegankelijk maakt.

Interesse? Hier vind je meer info

Samenwerken?

Heb je interesse in één van deze pakketten of wil je graag andere samenwerkingsmogelijkheden binnen onze Experience HUB ontdekken? Onze business developer bespreekt graag met jou de verschillende opties.

stripes-diagonal

Contacteer onze business developer Sven.