Ga naar de hoofdinhoud

[In de kijker] Annouck De Cat - panelmanager van LiCalab

30/01/2023
Annouck De Cat Panelmanager

Hallo, ik ben Annouck De Cat en sinds begin januari aan de slag als gloednieuwe panelmanager van LiCalab. Ik kijk ernaar uit om de noden en behoeften van zorgbehoevenden en -professionals in kaart te brengen en mijn steentje bij te dragen aan zorginnovaties die een maatschappelijke meerwaarde bieden.

Op het event ter ere van het 10-jarig bestaan van LiCalab stond een mooie wensboom. Ik schreef een wens op voor het team maar ook stiekem eentje voor mezelf. De wensboom heeft haar werk goed gedaan want in het nieuwe jaar mocht ik starten als panelmanager.

Na mijn studie revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in 2013 heb ik ervaring opgedaan in de zorgverlening als zelfstandig kinesitherapeute, in het onderwijs en bij de mutualiteit als adviserend paramedicus en business analist. Onder het motto ‘levenslang leren’ en op zoek naar manieren om de zorgbeleving aangenamer te maken voor zowel zorgbehoevenden als -professionals, heb ik de masteropleiding in management en beleid van de gezondheidszorg afgewerkt.

Verder ben ik getrouwd en mama van twee kindjes van 5 en 3 jaar. Naast mijn job en mijn gezin kan je me tegenkomen op de fiets naar het werk en vind ik mijn ontspanning in lopen en tennis.

Ik ben bijzonder blij en dankbaar om het topteam van LiCalab te mogen vervoegen. Samen co-creëren en testen we nieuwe zorgtechnologieën, diensten of samenwerkingsmodellen met échte eindgebruikers. Ik kijk ernaar uit om de noden en behoeften van zorgbehoevenden en -professionals in kaart te brengen en mijn steentje bij te dragen aan zorginnovaties die een maatschappelijke meerwaarde bieden.

Graag tot snel!

Verwante blogs