Ga naar de hoofdinhoud

[Uitnodiging] Showcase innovatieve thuiszorgoplossingen

27/06/2024
Annouck De Cat Panelmanager

Op 10 september 2024 organiseert zorgproeftuin LiCalab een showcase-event van thuiszorginnovaties. Dit event laat deelnemers kennismaken met de uitdagingen van de thuiszorg en met internationale oplossingen om deze aan te pakken. De showcase vindt plaats op de Thomas More campus in Turnhout.

Duik in de uitdagingen van de thuiszorg en ontdek welke (inter)nationale innovaties huidige en toekomstige noden in de thuiszorg kunnen beantwoorden. Burgers, zorgverleners, vertegenwoordigers van steden, gemeenten, zorgorganisaties, overheid, bedrijven en academische instellingen zijn van harte welkom. De showcase vindt plaats op 10 september 2024 tussen 10u00 en 17u00.

Programma
Benieuwd naar welke thuiszorginnovaties we demonstreren op de showcase? We werken volop aan het programma! 

  1. Vanaf 10u - sessies van één uur - doorlopend | Infosessie 'Wat is dementie door de ogen van de persoon met dementie' met een VR-bril

    Wat is de impact van onze manier van communiceren op mensen met dementie? Hoe kunnen we onze communicatie beter afstemmen op hun noden? Met deze sessie "Het leven zoals het is .. door de ogen van een persoon met dementie" laten we deelnemers zelf ervaringen opdoen. We starten met een korte theoretische uitleg over de hersenwerking en wat er verandert bij dementie, gevolgd door belevingsoefeningen en gebruik van VR- brillen. 
     
  2. Vanaf 10u - doorlopend | Innovatiemarkt (showcase) met nationale en internationale thuiszorginnovaties
    Meer informatie volgt snel.
     
  3. Tussen 12u en 13u30 | Netwerklunch
    Geniet van een broodje met andere bezoekers. 


Inschrijven
Schrijf je in voor een specifieke sessie op een vast tijdsslot of bezoek doorlopend de innovatiemark. Inschrijven is gratis maar verplicht!

Inschrijven via dit inschrijvingsformulier of de knop onderaan.

Contact
Bijkomende vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Annouck De Cat via annouk.decat@thomasmore.be.

Ik schrijf me in voor de showcase!

Verwante blogs