Ga naar de hoofdinhoud

[In de kijker] Chantal van Spaendonck van Care Innovation Center West-Braba

31/08/2023
Leen Broeckx Panelmanager

Hallo! Mijn naam is Chantal van Spaendonck en sinds de oprichting, 10 jaar geleden, ben ik de directeur van het Care Innovation Center West-Brabant.

Ook in Nederland hebben we nog steeds te maken met grote uitdagingen in de zorg- en welzijnssector. Met het Care Innovation Center zetten wij ons in om innovaties en de implementatie daarvan te stimuleren, faciliteren en ondersteunen door projecten en partijen, ook sector overstijgend, met elkaar te verbinden. Dit is onze manier om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en zelfredzaamheid van de inwoners van West-Brabant.

Het betrekken van het bedrijfsleven, kennis en onderwijsinstellingen en het innovatieve karakter vind ik ontzettend belangrijk en dat is dan ook wat mij aansprak in de samenwerking met LiCalab. De visie met betrekking tot co-creatie sluit ontzettend goed aan bij de missie van het CIC. Met deze samenwerking zijn al meerdere inspirerende projecten en opleidingstrajecten opgezet en met succes gerealiseerd. En dat is wat ons betreft zeker nog niet het einde.

Verwante blogs