Ga naar de hoofdinhoud

[In de kijker] Femke Drijkoningen - nieuw teamlid LiCalab

30/04/2024
Sascha Vermeylen Panelmanager

Hallo! Mijn naam is Femke en met veel enthousiasme stel ik mezelf voor als nieuw teamlid van LiCalab! Als klinisch psycholoog heb ik een gevarieerde ervaring opgebouwd, van het begeleiden van individuen naar welzijn tot het ontdekken van verborgen talenten als recruiter voor managementprofielen. Deze verschillende rollen hebben me waardevolle vaardigheden gegeven die ik met plezier zal toepassen als onderzoeker bij LiCalab.

Een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd, is het belang van de juiste match vinden - of dat nu is tussen een persoon en de juiste ondersteuning, of tussen een kandidaat en een leidinggevende positie. Deze ervaringen hebben mijn begrip van menselijke dynamieken versterkt, wat me zal helpen in mijn werk bij LiCalab om een match te vinden tussen gepaste zorgtechnologie en de eindgebruikers.

Wat me echt aanspreekt bij LiCalab is de kans om bij te dragen aan verbeteringen in de zorg- en welzijnssector. Door mijn eigen werkervaring in de zorg begrijp ik de uitdagingen en behoeften van deze sector goed. Het vooruitzicht om samen met ons team en de eindgebruikers te werken aan het ontwikkelen en testen van innovatieve oplossingen die echt impact hebben, motiveert me enorm.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in mijn sportkleding. Of ik nu train voor mijn volgende halve marathon, mij uitleef op het squashveld, of aan mijn gezondheid werk in de fitness, mij zal je niet snel zien stilzitten!

Ik kijk er alvast erg naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. De warme ontvangst in mijn eerste werkweek heeft gemaakt dat ik er alleen nog maar meer zin in heb!

Groetjes

Femke 
 

Verwante blogs