Ga naar de hoofdinhoud

[In de kijker] Maité Prieels - stagiaire bij Moonbird

18/07/2024
Sascha Vermeylen Panelmanager

Hey! Ik ben Maité Priëels. Oud-chiroleidster in hart en nieren met een grote liefde voor reizen en sporten. Na mijn studies als industrieel ingenieur ben ik een opleiding Innovative Health Technology gestart.

Het afgelopen semester had ik het genoegen stage te lopen bij Moonbird, een startup met de missie om iedereen de positieve effecten van ademhalingsoefeningen te laten ervaren. En met iedereen bedoelen we écht iedereen: van jong tot oud. Daarom hielp ik mee met de ontwikkeling van een moonbird voor kinderen: een toestel dat uitzet en krimpt zodat de gebruiker intuïtief kan mee-ademen en dat voldoet aan de noden en wensen van kinderen. Samen met zorgproeftuin LiCalab organiseerden we gebruikerstesten met de doelgroep onder het motto: design for and with children.

Het was een enorm leerrijke ervaring om samen te werken met zoveel diverse mensen en te zien hoe het product verder vorm kreeg. Ik ben dankbaar voor de kans om deel uit te maken van een project dat het leven van kinderen kan verbeteren. Ik kijk ernaar uit om mijn opgedane kennis en ervaring in de toekomst verder in te zetten en bij te dragen aan innovatieve projecten die het welzijn van mensen verbeteren.
 

Verwante blogs