Ga naar de hoofdinhoud

Eindevent Care2Adapt opent meteen de inschrijvingen voor nieuwe editie

27/06/2024
Glenn Weyers Projectcoördinator

Op 30 mei organiseerde LiCalab samen met haar projectpartners CIC en het Health & Care Network Kempen het slotevenement van het tweede Care2Adapt-opleidingstraject. Ook interesse om een echte innovatiescout te worden? Je kan je nog inschrijven voor het 3e traject, dat start in oktober 2024.

Care2Adapt is een uniek grensoverschrijdend opleidingstraject rond innovaties en innovatief denken voor de ruime Vlaamse en Nederlandse zorg- en welzijnssector. De editie 2023-2024 liep eind mei af met een druk bijgewoond slotevent in Breda. De 25 deelnemers deelden er een terugblik op alle waardevolle inzichten, ervaringen en tips om welzijns- en zorginnovatie ruimte te geven binnen hun eigen organisatie en kregen er formeel hun C2A-getuigsschrift. Onder andere Familiehulp, AZ Voorkempen, Eerstelijnszone Pallieterland, Ter Loke en ZNA namen deel aan deze tweede editie.

De inschrijvingen voor het volgende Care2Adapt-opleidingstraject zijn ondertussen ook geopend. Inschrijven voor die volgende editie kan tot eind juli 2024. Meer informatie vind je op deze website. Met vragen kan je ook altijd terecht bij Glenn Weyers (glenn.weyers@thomasmore.be).

Care2Adapt is een INTERREG Vlaanderen-Nederland project in samenwerking met Samen aan Z, Health & Care Network Kempen, Thomas More-hogeschool, LiCalab - Living & Care Lab,Provincie Noord-Brabant, Provincie Antwerpen, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Interreg.

Ik heb interesse in het Care2Adapt-opleidingstraject!

Verwante blogs