Ga naar de hoofdinhoud

[Gezocht] Bedrijven die een innovatie voor de thuiszorg ontwikkelen 

29/05/2024
Annouck De Cat Panelmanager

Ontwikkelt jouw bedrijf een thuiszorginnovatie die je graag in de spotlight zet? Schrijf je in voor ons showcase-event op 10 september op Thomas More in Turnhout. 

Op 10 september 2024 organiseert LiCalab een showcase-event voor thuiszorginnovaties. We brengen burgers, vertegenwoordigers van gemeenten, thuiszorgverleners en andere relevante organisaties samen om innovatieve thuiszorgoplossingen te verkennen. Dit event laat bezoekers kennismaken met de uitdagingen van de thuiszorg en met oplossingen om deze aan te pakken. Het vindt plaats op de Thomas More campus in Turnhout.

Waarom deelnemen?
LiCalab organiseert het event en zorgt voor een divers publiek. Jouw bedrijf krijgt de gelegenheid om oplossingen te demonstreren en contacten te leggen met eindgebruikers en professionals in de thuiszorgsector. Bovendien krijg je de kans om je producten op internationaal niveau voor te stellen op gelijkaardige events in Zweden, Denemarken, Frankrijk en Nederland.

Hoe deelnemen?
Je kan deelnemen door een fysiek product ter beschikking te stellen met of zonder vertegenwoordiger van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast kan je een video en/of poster bezorgen waarin de kenmerken en de praktische toepassingen van het product worden toegelicht. Wens je de video en/of poster ook voor te stellen in Zweden, Denemarken en Frankrijk, dan vragen we je te zorgen voor een Engelse vertaling.

Meer weten of inschrijven voor het event? Neem contact op met Annouck De Cat via annouck.decat@thomasmore.be of 0472815768.

Together, let’s pioneer homecare innovation in the North Sea Region.

Dit event vindt plaats in het kader van het Europese ACE-project, een Interreg North Sea project.
 

Verwante blogs