Ga naar de hoofdinhoud

Kick-off ‘Samen aan Z’

31/08/2023
Glenn Weyers Projectcoördinator

Op 1 juni maakten we al onze ‘Samen aan Z’-plannen bekend tijdens het kick-off event bij Fontys Hogeschool in Eindhoven. Samen met 10 partners werkt LiCalab binnen dat project de komende 3 jaar rond het adaptief en innovatief vermogen van zorgprofessionals.

Tijdens de kick-off van ‘Samen aan Z’ brachten Shaun Cardiff en Ellen Peeters inspirerende presentaties. Energizers zorgden ervoor dat verschillen tussen Vlaamse en Nederlandse cultuur op ludieke wijze bespreekbaar werden gemaakt. Bovendien deelden we al onze projectplannen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Concreet bieden we verschillende trajecten aan voor zorg en welzijn:

  • Team Champions: voor teamleden die verandering willen brengen van onderuit
  • Leiden om te boeien en te binden: voor leidinggevenden die zichzelf verder willen ontwikkelen om gezonde en gelukkige teams te bouwen
  • Simuleerkracht: een training voor startende zorgverleners
  • De ontwikkeling van een applicatie om werkbaar werk en uitstroom te meten en analyseren
  • Care2Adapt: een trainingsprogramma dat handvaten biedt aan zorgverleners om innovatie te introduceren in hun organisatie

We openden alvast de inschrijvingen voor een volgende editie van het opleidingsprogramma Care2Adapt dat start op 4 oktober 2023. Dit opleidingsprogramma coacht, ondersteunt en begeleidt medewerkers binnen zorg- en welzijnsorganisaties die een brugfunctie tussen innovatie en de werkvloer willen vervullen. Het programma is gratis voor Vlaamse zorg- en welzijnsorganisaties.

Meer informatie
Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven voor Care2Adapt vind je hier. Je kan ook altijd contact opnemen met collega Glenn Weyers (glenn.weyers@thomasmore.be).

Wil je graag op de hoogte blijven van Samen aan Z? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Verwante blogs