Ga naar de hoofdinhoud

LiCalab zoekt Geelse proeftuiniers!

26/06/2024
Sascha Vermeylen Panelmanager

Zorgproeftuin LiCalab groeit en dat doen we graag samen met de inwoners van de stad Geel. Ben jij een Gelenaar en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen voor de zorgsector? Heb je zin om nieuwe producten te testen en je mening te geven over hoe het beter kan? Dan ben jij dé geknipte Geelse proeftuinier die wij zoeken. Samen werken we aan betere oplossingen voor de zorgsector!

Misschien zag je de collega’s Ingrid en Sascha samen met proeftuinier Guy al schitteren op de cover van het stadsmagazine van Geel? Zorgproeftuin LiCalab groeit en zoekt nieuwe proeftuiniers uit Geel. Iedereen met interesse in de gezondheidszorg kan proeftuinier worden, zonder verplichtingen of een vast engagement.  

Zorgproeftuin LiCalab, voluit Living & Care Lab, is een onderzoeksgroep van de Thomas More hogeschool. LiCalab ondersteunt bedrijven en organisaties in de zorg- en welzijnssector met proeftuinonderzoek. Het doel van zorgproeftuin LiCalab is om zorginnovaties beter af te stemmen op de noden en behoeften van gebruikers en zorgprofessionals door hen actief te betrekken bij het onderzoek. Dit leidt tot betere oplossingen voor de zorg.

Wat zijn proeftuiniers?
Proeftuiniers zijn personen van alle leeftijden met interesse in de brede gezondheidszorg. Ze zijn geprikkeld om nieuwe producten te testen, hun mening te geven over nieuwe diensten of (online) vragenlijsten in te vullen. Op basis van wat de proeftuiniers zeggen, passen we producten en diensten aan. Zo helpen we toekomstige gebruikers van zorginnovatie! 

Infosessies op Thomas More
Ben je benieuwd naar de werking van onze onderzoeksgroep? Spreekt het concept van zorgproeftuin LiCalab en zijn proeftuiniers je aan? Kom naar één van onze infosessies en we geven je bij een hapje en drankje graag meer informatie. Deelname is gratis maar inschrijven verplicht (om voedselverspilling tegen te gaan).

We plannen twee informatiemomenten op dinsdag 9 juli 2024: 

  • Moment 1: dinsdag 9 juli van 10u tot 11u30 te Thomas More in Geel (Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel)
  • Moment 2: dinsdag 9 juli van 19u30 tot 21u. Adreswijziging! De campus van Thomas More is in de vakantieperiode 's avonds gesloten. We wijken uit naar de overburen. Adres: Kleinhoefstraat 7, 2440 Geel. 

Contact
Heb je bijkomende vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met Sascha Vermeylen via sascha.vermeylen@thomasmore.be of 014741015.
 

Ik schrijf me in voor een gratis infomoment!

Verwante blogs