Ga naar de hoofdinhoud

Ondernemer of onderzoeker? Stel je kandidaat voor 30 april.

30/08/2023
Kim Helsen Onderzoeker

In maart lanceerde Vitalise een derde (en laatste) oproep voor gratis toegang tot onderzoeksinfrastructuur in Europa en Canada. Als ondernemer, onderzoeker, masterstudent of proeftuinmedeweker krijg je de unieke gelegenheid om onderzoek te doen in één van de 17 Living Lab infrastructuren.

Via het Transnational Access programma (TA) stelt Vitalise 17 Living Lab onderzoeksinfrastructuren ter beschikking in 7 verschillende landen. Ben je ondernemer, proeftuinmedewerker, masterstudent of onderzoeker? Stel je kandidaat voor 30 april en bezoek de Living Lab infrastructuur in het najaar van 2023.

Onderzoekers kunnen enkel een aanvraag indienen voor een verblijf buiten de eigen landsgrenzen. Deelname kan volledig fysiek, gedeeltelijk vanop afstand (fysieke aanwezigheid gedurende een bepaalde periode in combinatie met begeleiding op afstand) of volledig vanop afstand. Je kan individueel of als team van maximaal 5 onderzoekers aanmelden. Reiskosten en dagvergoedingen worden vergoed voor het verblijf, met een maximum van 30 dagen per onderzoeker.

Onderzoekers kunnen ervoor kiezen om een eigen onderzoeksvoorstel in te dienen of om aan te sluiten bij één van de drie gezamenlijke onderzoekslijnen binnen Vitalise, namelijk: (1) Revalidatie, (2) Transitionele zorg (bv. van het ziekenhuis naar de thuisomgeving) en (3) Zorgondersteunende technologie in de thuisomgeving (zie ook Joint Research Activities).

Klik hier voor meer informatie om een onderzoeksvoorstel in te dienen. Wij kijken ernaar uit om ondernemers, proeftuinmedewerkers, masterstudenten en andere onderzoekers uit verschillende disciplines te verwelkomen.

Verwante blogs