Ga naar de hoofdinhoud

Ontdek de wereld van proeftuinonderzoek! Registreer nu.

30/08/2023
Kim Helsen Onderzoeker

Vitalise organiseert van 6 tot 9 juni 2023 een Bootcamp en Summer School. Laat je inspireren door de prachtige omgeving van Bilbao, Spanje. We dompelen 40 onderzoekers, studenten, docenten en proeftuinmedewerkers onder in de wereld van het proeftuinonderzoek. Ze maken kennis met methodologieƫn en tools om toe te passen in hun eigen academische of bedrijfscontext.

Het doel van de Summer School is om onderzoekers van over de hele wereld te trainen om proeftuinmethodologieƫn te implementeren in hun studies. Onderzoekers uit de gezondheids- en welzijnssector maken kennis met open innovatie en proeftuininstrumenten, -methoden en -diensten om zo hun onderzoek te verbeteren en nieuwe wetenschappelijke paden te bewandelen. Zij worden hierin bijgestaan door ervaren trainers uit het VITALISE-project.

De Summer School wordt voorafgegaan door een tweedaagse Bootcamp over marktintroductie. Hiermee geeft VITALISE onderzoekers handvaten om de potentiƫle marktwaarde van hun innovaties te valoriseren. Ontwikkelde oplossingen kunnen immers levensvatbaar worden voor exploitatie als onderzoekers zich bewust zijn van specifieke strategieƫn en netwerken. Het Bootcamp combineert theorie en praktische workshops.

Bekijk het programma van het VITALISE bootcamp en de Summer School en registreer je hier. Deelname aan de Summer School is gratis maar verblijfs- en reiskosten worden niet vergoed door het VITALISE-project.

Verwante blogs