Ga naar de hoofdinhoud

[Vacature] Versterk ons team en word projectmedewerker/onderzoeker!

05/10/2023
Vicky Van der Auwera Onderzoeksmanager

LiCalab is op zoek naar een projectmedewerker voor het TETRA-project ‘SOLID4Health’ over het delen van gezondheids- en levensstijldata binnen de preventieve gezondheidszorg. Heb je interesse in preventieve gezondheid, datadeling en gebruikersonderzoek en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Bekijk onze vacature!

Hier gebeurt het. Met meer dan 2000 medewerkers en meer dan 22.000 studenten is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen, een warme, internationale en bruisende community met optimale leerkansen voor elk talent. Om onze visie als duurzaam A-merk verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn, en waarin je bijdraagt aan een aangename werkomgeving voor iedereen.

Profiel en ervaring
Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker/onderzoeker voor de onderzoeksgroep LiCalab

  • Je beschikt over ca. 5 jaar relevante werkervaring in projecten als projectmedewerker of junior projectleider
  • Masterdiploma in de communicatiewetenschappen, sociaal-economische wetenschappen, productontwikkeling, gezondheidswetenschappen of relevant studiegebied
  • e hebt interesse in Human Centered Design, Design thinking, Usability onderzoek
  • Je hebt interesse in het uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief gebruikersonderzoek en living lab methodes
  • Je wil graag werken met zowel het professionele werkveld (zorgorganisaties, bedrijven, kennisinstellingen, overheden) als met burgers
  • Je beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk, zowel in het Nederlands als Engels)
  • Je werkt nauwgezet, planmatig en resultaatgericht
  • Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer
  • Je bent dynamisch, flexibel, leergierig en neemt zelf initiatief in je werk
  • Je reist graag af en toe voor korte periodes naar het buitenland voor projectoverleg (ca. 2 tot 3 keer/jaar)
  • Ervaring met IT-tools Qualtrics, SPSS, R, Mailchimp is een pluspunt
  • Je bent loyaal en je draagt bij tot de realisatie van de doelstellingen van de onderzoeksgroep
  • Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht
LiCalab, Living and Care lab, doet proeftuinonderzoek naar de gebruikerservaring en de gebruikersacceptatie van zorgtechnologie en de innovatieve organisatie van zorg. We betrekken de toekomstige eindgebruikers vanaf de start van een ontwikkelingsproces. Hiervoor hebben we een groot panel uitgebouwd van mensen die mee willen nadenken over nieuwe producten en processen, met ons co-creëren en deelnemen in gebruikerstesten. (www.licalab.be)

Jouw taken

  • Je wordt ingezet als projectmedewerker binnen het TETRA-project SOLID4Health, dat zich focust op het delen van gezondheids- en levensstijldata binnen de preventieve gezondheidszorg.
    o Je bereidt projectvergaderingen en workshops voor met projectpartners en andere betrokkenen en staat mee in voor de uitvoering.
    o Je werkt mee aan de opzet en uitwerking van use cases in nauwe betrokkenheid met bedrijven, zorgorganisaties, experten en studenten.
    o Je legt 1-op-1 contact met betrokkenen en neemt interviews af.
    o Je maakt (analyse)rapporten van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksresultaten van het project.
  • Je werkt mee in (toekomstige) regionale en/of Europese (subsidie)projecten en in dienstverleningsopdrachten/contractonderzoek. Je organiseert projectactiviteiten van de zorgproeftuin LiCalab, waarbij je
    o o.a. projectvergaderingen en workshops met projectpartners en andere betrokkenen voorbereidt en faciliteert
    o living lab methodieken toepast
    o resultaten analyseert en verslag(en) opmaakt
  • Je wordt gecoacht door de operations manager en senior project managers

Aanbod
Een deeltijdse of voltijdse aanwerving als contractueel onderzoeksmedewerker voor 80-100% (percentage bespreekbaar) van asap tot en met 31-08-2024 (verlenging mogelijk bij positieve evaluatie).

  • Barema: 502
  • Tewerkstelling: Geel

Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je verkrijgen bij vicky.vanderauwera@thomasmore.be of  joan.deboeck@thomasmore.be.

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 1 oktober 2023 via deze link.

Solliciteer nu!

Verwante blogs