Ga naar de hoofdinhoud

Zorgproeftuin LiCalab verwelkomt nieuwe Geelse proeftuiniers

18/07/2024
Sascha Vermeylen Panelmanager

Onze onderzoeksgroep groeit en daarom zoeken we nieuwe proeftuiniers om nieuwe producten en diensten voor de zorg mee uit te testen. Afgelopen maand richtten we ons op inwoners van de stad Geel. Op dinsdag 9 juli organiseerden we een infomoment om onze werking toe te lichten. We verwelkomen onze Geelse proeftuiniers met open armen!

Misschien herinner je de foto van de collega’s Ingrid en Sascha samen met proeftuinier Guy op de cover van het stadsmagazine van Geel? Zorgproeftuin LiCalab groeit en zoekt nieuwe proeftuiniers met interesse in zorg en welzijn. We kregen hiervoor hulp van de stad Geel om de link tussen de Gelenaren en Thomas More te versterken. 

Op dinsdag 9 juli organiseerden we twee infomomenten voor nieuwe proeftuiniers. Wat is zorgproeftuin LiCalab? Wat zijn proeftuiniers en waarom zoeken we hen om deel te nemen aan onderzoek? Panel managers Sascha en Leen beantwoordden deze vragen in een gesprek van anderhalf uur. 
Het eerste infomoment vond plaats op de campus van Thomas More in Geel. Dit is de campus van waaruit zorgproeftuin LiCalab dagelijks werkt. Het infomoment zelf organiseerden we in de ‘coffee corner’, een gezellige en doorgaans levendige plaats op onze campus. In de zomervakantie loopt de campus leeg en vormt deze plaats een prikkelende omgeving voor een infomoment.

Het tweede infomoment vond plaats aan de overkant van de straat: Thomas More vernieuwt zijn campus en daarom is het voormalige kantoor van SD Worx onze tijdelijke uitvalsbasis tot en met oktober. Ondanks het stormweer, verwelkomden we de dappere proeftuiniers met een hapje, drankje en gezellige babbel. 
Welkom nieuwe proeftuiniers!

Nieuwe data voor infomomenten
Heb je het infomoment gemist maar wel interesse in de werking van onze zorgproeftuin? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief want in het najaar plannen we nieuwe infomomenten in. 
 

Verwante blogs