Campus Kruidtuin

Van alle campussen in Mechelen is Campus Kruidtuin het rustigst gelegen, zo midden in het Kruidtuinpark. En toch is het maar één minuutje wandelen naar de drukste winkelstraat van de stad. 

Op deze campus leiden we naast de leerkrachten kleuter-, lager en secundair onderwijs in spe ook de creatieve webdesigners en -developers op. De Creativity Gym in het hart van de campus, is de ultieme plek voor studenten om gewoon wat te chillaxen of om (samen) te werken aan projecten en opdrachten.

Werken tussen Mechelen en Sint-Katelijne-Waver

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt momenteel twee kruispunten op de ring rond Mechelen (R6).
Klik hier voor alle informatie.

Volg Campus Kruidtuin op Facebook

Onthaal Campus Kruidtuin
T +32 15 36 92 20

Adres

Lange Ridderstraat 44
2800 Mechelen

Openingsuren

maandag - vrijdag
8 - 17 u.

 

 

 

Hoe bereik je de campus?

trein

De campus ligt op 750 m van het station Mechelen en op 800 m van het station Mechelen-Nekkerspoel.

bus

De halte Zandpoortvest ligt op 400m wandelen van de campus.

fiets

Er is een ruime overdekte fietsenstalling aan de campus. Huur je (elektrische) fiets via stuvo.

auto

Je kunt kiezen voor de goedkope betalende parking op de Zandpoortvest of voor de gratis parking op het Douaneplein op 800 m van de campus. Je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een carpoolpartner.

Opleidingen op deze campus

Op Campus Kruidtuin vind je vier bacheloropleidingen: Leraar Kleuter-, Lager of Secundair Onderwijs en de opleiding Interactive Multimedia Design.

In het vormingscentrum LeON ontvangt Thomas More op Campus Kruidtuin jaarlijks honderden leerkrachten voor de meest diverse bijscholingen.

1.150
studenten op deze campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

27 april
Zaterdag 10u - 14u
27 april
Zaterdag 10u - 16u

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Op Campus Kruidtuin werken we actief aan het onderzoeksthema "Futureproof education".

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

  Faciliteiten op deze campus

  Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is dagelijks open tussen 8 en 16 uur. Een plek om te werken of studeren? In het leercentrum kan je elke dag terecht om (samen) te werken aan projecten en opdrachten, ook op zaterdag! Met de fiets naar de campus gekomen? Geen nood, er zijn douches aanwezig.

  Studenten van Campus Kruidtuin kunnen ook terecht in het studentenrestaurant en leercentrum op Campus De Vest

  Een fiets huren?

  Dat kan voor €6/maand, onderhoud inbegrepen!
  meer info
  thomasmore_fiets