Ga naar de hoofdinhoud

Podcast Wijze Lessen. Digitale didactiek

 

NIEUW: Seizoen 2 van de podcast Wijze Lessen, nu met een focus op digitale didactiek

 

Beluister de podcast

We zijn verheugd aan te kondigen dat het tweede seizoen van de populaire podcast op basis van het boek 'Wijze Lessen' nu beschikbaar is! Dit seizoen zal zich richten op de integratie van digitale toepassingen in effectieve didactiek, op basis van het gloednieuwe boek 'Wijze Lessen. Digitale didactiek'. In 13 boeiende afleveringen onderzoeken we hoe deze toepassingen de instructie van de leraar en het leren van de leerlingen kunnen verbeteren.

Onze gasten, experts in digitale didactiek, Wouter Buelens en Mitte Schroeven, zullen diepe inzichten delen en praktische tips geven over hoe je digitale hulpmiddelen kunt gebruiken om het onderwijs te verrijken. Van het actief verwerken van leerstof tot het gebruik van toetsing als leer- en oefenstrategie, dit seizoen belooft een schat aan informatie te bieden voor zowel nieuwe als ervaren docenten.

Mis deze kans niet om uw didactische praktijk te verbeteren en af te stemmen op de hedendaagse digitale wereld. Luister nu naar het tweede seizoen van 'Wijze Lessen'!

Beluister de podcast