Ga naar de hoofdinhoud
Infrastructuur

AI Processing Lab

Wil je eerste stappen zetten in AI of heb je nood aan AI-processing of AI-optimalisatie? Kom zeker eens langs in ons AI Processing Lab.

Interesse om ons AI Processing Lab te gebruiken of te bezoeken? Neem contact op.

Contacteer ons

Hiervoor kan je terecht in ons AI-processing Lab:

  • we geven laagdrempelig advies rond AI, 

  • we denken mee na over het probleem dat je wilt aanpakken met AI,
  • we leggen uit hoe je data in het gepaste format krijgt,
  • we zoeken mee uit hoeveel data nodig is om AI correct toe te passen.

Heb je data ter beschikking, maar weet je niet wat je ermee aan moet vangen? Vraag ons gerust om de data mee te bekijken en een gepast AI-model te zoeken dat past bij jouw noden en datasets.

Uitgerust voor verschillende noden

Ons Lab is uitgerust met een Nvidea DGX Station: de nodige processing power om snel en efficiënt AI-modellen te trainen. Dat stelt ons in staat om snel verschillende AI-modellen los te laten op je datasets en snel conclusies te trekken welke modellen bruikbaar en effectief zijn.

Heb je nood aan lokale on-edge testing? Daarvoor hebben we Jetson Nano-bordjes, waardoor we de AI in een applicatie kunnen stoppen en die in the field kunnen testen. 

Wil je werken naar een dedicated elektronica-applicatie voor AI? Dan kan er samengewerkt worden met onze Embedded Factory, waar we elektronica op maat bouwen en AI op elektronica-componenten (microcontrollers, FGPA’s…) kunnen testen.

dots

Waarmee kunnen we jou helpen?

Interesse om ons AI Processing Lab te gebruiken of te bezoeken? Neem contact op.

Neem contact op