Ga naar de hoofdinhoud
Team

Ontwerp en Technologie

Hier vind je de juiste contactpersoon voor jouw vraag.

Onderzoeksmanager

Carl Quaeyhaegens

Carl is onderzoeksmanager bij het expertisecentrum, hij is doctor in de wetenschappen en heeft een brede internationale ervaring opgebouwd in een academische en industriƫle loopbaan.

Coƶrdinator Onderzoekslijn

Luc Claessens

Sinds 2012 is Luc Claessens onderzoeker bij Thomas More. Verbruik, uitstoot en efficiƫntie van verbrandings- en elektrische voertuigen zijn de topics waarin hij zijn expertise opbouwde.

Coƶrdinator Onderzoekslijn

Patrick Pelgrims

Zijn onderzoeksinteresses zijn vooral gericht op instrumentatie voor bio-medische apparaten en slimme ingebedde systemen.

Coƶrdinator Onderzoekslijn

Jan Roekens

Van opleiding is Jan Roekens Ingenieur-Architect (master). Als onderzoeker bij Thomas More bouwde hij expertise op in Circulair Design met focus op het duurzaam ontwerpen van ruimtes, diensten en systemen.

Coƶrdinator Onderzoekslijn

Kevin Sel

Kevin Sel is onderzoeker binnen de expertises CNC verspaning, CAD/CAM en Model Based Definition.

Onderzoeker

Kars Claeys

Gespecialiseerd in autotechnologie

Onderzoeker

Jurre De Weerdt

Hij behaalde zijn professionele bachelor Elektronica-ICT met optie embedded hardware. Na zijn afstuderen werd hij lector en onderzoeksassistent aan de Thomas More universiteit.Ā 

Onderzoeker

Joris Dieltiens

Onderzoeker

Coƶrdinator Onderzoekslijn

Karen Feyen

Momenteel werkt Karen als onderzoeker en coƶrdinator onderzoekslijn toegepaste AI bij Thomas More. Haar interesse gaat uit naar toepassingen van technologie in het domein van energie-efficiƫntie, circulaire economie en de zorg.

Onderzoeker

Jasper Henne

Hij studeerde in 2016 af met Master of Electronics and ICT Engineering Technology. Voordat hij docent en onderzoeker werd, werkte Jasper als embedded software engineer.

Onderzoeker

Bert Moens

Bert is industrieel ingenieur elektronica met een passie voor open source software en hardware. Na een internationale carriĆØre bij Materialise, deelt hij nu zijn kennis en ervaring vol enthousiasme met studenten en onderzoekers bij Thomas More.Ā 

Onderzoeker

Wouter Nuyts

Hij is een onderzoeker en gastprofessor bij Thomas More met een grote interesse voor productietechnieken. In 2020 behaalde hij zijn professionele bachelor in de richting Ontwerp- en productietechnieken. Hij is steeds terug te vinden bij de lasrobots.

Onderzoeker

Mark Pecqueur

Mark Pecquer, expert in automotive technology, is sinds 2013 onderzoeker bij het expertisecentrum Ontwerp en Technologie. Energie, automotive en mobiliteit zijn dĆ© topics in zijn onderzoek.Ā 

Onderzoeker

Nick Steen

Hij behaalde zijn Master of Science in elektronica in 2015. Voordat hij begon als lector en onderzoeker op het brede terrein van elektronicatoepassingen. was hij hardwareontwerper, waarbij hij meewerkte aan het elektronisch ontwerp van GNSS-ontvanger

Onderzoeker

Leen Van Aken

Leen Van Aken is Master in architectuur, Lektor in ergonomie en duurzaam ontwerpen. En werkt nu als onderzoeker bij Thomas More.

Onderzoeker

Johan Van Bauwel

Johan is onderzoeker binnen de EmSys (Embedded Systems) onderzoeksgroep.
Daarnaast is hij ook docent in de Electronica-ICT studie.Ā 

Onderzoeker

Nansi Van Geetsom

Nansi Van Geetsom is afgestudeerd als interieurarchitect en heeft een master in onderwijs- en instructiewetenschappen. Haar onderzoek richt zich op de aanpassing van de service design-methodologie om de rol van fysieke ruimtes te (her)bekijken.

Onderzoeker

Andrea Wilkinson

Her research focuses on design participation with a specific focus on design equity and designing for care: with a focus on how participation informs the design of products and services.

Onderzoeker

Glenn Adriaensens

In 2022 behaalde Glenn zijn Bachelor Embedded Hardware en ging hij aan de slag als ontwerper van hardware voor industriƫle batterijproductie. In 2023 startte hij op campus De Nayer als onderzoeker bij het team Embedded & ICT systems.

Onderzoeker

Daiane Seibert

Daiane is master in de wiskunde en master in artificiĆ«le intelligentie. Ā In haar onderzoek richt ze zich op de praktische toepassing van AI op maatschappelijk relevante vraagstukken.

Business Developer

Ludwig Prinsen

Hij heeft een MSc. Engineering ā€“ Production & Robotics in Leuven behaald en daarna een Master na Master MSc. Plastic Engineering in Nederland behaald. Hij heeft altijd in de frontlinie heeft gestaan om nieuwe technologieĆ«n ingang te doen vinden.