Ga naar de hoofdinhoud
Team

Ontwerp en Technologie

Hier vind je de juiste contactpersoon voor jouw vraag.

Onderzoeksmanager

Carl Quaeyhaegens

Carl is onderzoeksmanager bij het expertisecentrum, hij is doctor in de wetenschappen en heeft een brede internationale ervaring opgebouwd in een academische en industriƫle loopbaan.

Onderzoeker

Glenn Adriaensens

In 2022 behaalde Glenn zijn Bachelor Embedded Hardware en ging hij aan de slag als ontwerper van hardware voor industriƫle batterijproductie. In 2023 startte hij op campus De Nayer als onderzoeker bij het team Embedded & ICT systems.

Onderzoeker

Kars Claeys

Gespecialiseerd in autotechnologie

Onderzoeker

Jurre De Weerdt

Hij behaalde zijn professionele bachelor Elektronica-ICT met optie embedded hardware. Na zijn afstuderen werd hij lector en onderzoeksassistent aan de Thomas More universiteit.Ā 

Onderzoeker

Lou Dieltiens

Onderzoeker

Coƶrdinator Onderzoekslijn

Karen Feyen

Momenteel werkt Karen als onderzoeker en coƶrdinator onderzoekslijn toegepaste AI bij Thomas More. Haar interesse gaat uit naar toepassingen van technologie in het domein van energie-efficiƫntie, circulaire economie en de zorg.

Onderzoeker

Jasper Henne

Onderzoeker & docent Elektronica ICT met een focus op embedded software.

Onderzoeker

Winnie Himpe

Winnie is burgerlijk ingenieur nanotechnologie en deed al ervaring op als applicatie-ingenieur in de vermogen-elektronica. Zij ontwikkelde ook controle-algoritmen voor onderzoekstoepassingen binnen de energietransitie.

Marketing- en communicatiemedewerker

Geraldine Jacobs

Onderzoeker

Wouter Nuyts

Hij is een onderzoeker en gastprofessor bij Thomas More met een grote interesse voor productietechnieken. In 2020 behaalde hij zijn professionele bachelor in de richting Ontwerp- en productietechnieken. Hij is steeds terug te vinden bij de lasrobots.

Coƶrdinator Onderzoekslijn

Patrick Pelgrims

Zijn onderzoeksinteresses zijn vooral gericht op instrumentatie voor bio-medische apparaten en slimme ingebedde systemen.

Onderzoeker

Nannerli Potvlieghe

Nannerli behaalde haar Master in de Productontwikkeling in 2022 waarin zij zich voornamelijk verdiepte in strategic design, user-centered design, product-service systems en CAD.Ā 

Opleidingsmanager

Bram Robyn

Voor alle vragen over de inhoud en structuur van de opleiding.

autotechnologie@thomasmore.be +32 492 19 08 49
Coƶrdinator Onderzoekslijn

Jan Roekens

Van opleiding is Jan Roekens Ingenieur-Architect (master). Als onderzoeker bij Thomas More bouwde hij expertise op in Circulair Design met focus op het duurzaam ontwerpen van ruimtes, diensten en systemen.

Onderzoeker

Sarah Rohaert

Voor haar doctoraat in de Productontwikkeling onderzocht Sarah hoe kmoā€™s innoveren in de interieur- en meubelsector. In haar interdisciplinair onderzoek & onderwijs staan duurzaam ontwerpen en leren met aandacht voor diversiteit en inclusie centraal

Onderzoeker

Daiane Seibert

Daiane heeft een master in wiskunde en in artificiƫle intelligentie. Haar onderzoek focust op de toepassing van AI in maatschappelijk relevante context.

Coƶrdinator Onderzoekslijn

Kevin Sel

Kevin Sel is onderzoeker binnen de expertises CNC verspaning, CAD/CAM en Model Based Definition.

Onderzoeker

Leen Van Aken

Leen Van Aken is Master in architectuur, Lektor in ergonomie en duurzaam ontwerpen. En werkt nu als onderzoeker bij Thomas More.

Onderzoeker

Johan Van Bauwel

Johan is onderzoeker binnen de EmSys (Embedded Systems) onderzoeksgroep.
Daarnaast is hij ook docent in de Electronica-ICT studie.Ā 

Onderzoeker

Nansi Van Geetsom

Nansi heeft een achtergrond in interieurarchitectuur en opleidings- en onderwijswetenschappen. Haar onderzoek richt zich op de systemische benadering van ruimte- en serviceontwerp, met de nadruk op sociale inclusie en impactvol ondernemerschap.

Onderzoeker

Andrea Wilkinson

Haar onderzoek richt zich op ontwerpparticipatie met een specifieke focus op ontwerpgelijkheid en ontwerpen in de zorg: met een focus op hoe participatie het ontwerp van producten en diensten informeert.