Hier vind je de juiste contactpersoon voor jouw vraag.
Hij behaalde zijn professionele bachelor Elektronica-ICT met optie embedded hardware. Na zijn afstuderen werd hij lector en onderzoeksassistent aan de Thomas More universiteit.
Hij is een onderzoeker en gastprofessor bij Thomas More met een grote interesse voor productietechnieken. In 2020 behaalde hij zijn professionele bachelor in de richting Ontwerp- en productietechnieken. Hij is steeds terug te vinden bij de lasrobots.
Tijdens de afwezigheid wegens ziekte van Patrick, helpen wij u graag verder via emsys@thomasmore.be.
Van opleiding is Jan Roekens Ingenieur-Architect (master). Als onderzoeker bij Thomas More bouwde hij expertise op in Circulair Design met focus op het duurzaam ontwerpen van ruimtes, diensten en systemen.
Daiane heeft een master in wiskunde en in artificiƫle intelligentie. Haar onderzoek focust op de toepassing van AI in maatschappelijk relevante context.
Kevin Sel is onderzoeker binnen de expertises CNC verspaning, CAD/CAM en Model Based Definition.
Leen Van Aken is Master in architectuur, Lektor in ergonomie en duurzaam ontwerpen. En werkt nu als onderzoeker bij Thomas More.
Johan is onderzoeker binnen de onderzoekslijn Toegepaste Artificiƫle Intelligentie.
Daarnaast is hij ook docent in de Electronica-ICT studie.
Nansi heeft een achtergrond in interieurarchitectuur en opleidings- en onderwijswetenschappen. Haar onderzoek richt zich op de systemische benadering van ruimte- en serviceontwerp, met de nadruk op sociale inclusie en impactvol ondernemerschap.
Haar onderzoek richt zich op ontwerpparticipatie met een specifieke focus op ontwerpgelijkheid en ontwerpen in de zorg: met een focus op hoe participatie het ontwerp van producten en diensten informeert.
Zijn expertise is alles waar de fysieke, analoge echte wereld de elektronica raakt: sensoren, PCBās, analoge en digitale elektronica, mechatronica, robotica, biotechnologie, ICT, beeldverwerking, AI, modelleren, simuleren (FEM/FEA)...
Philip heeft een master ingenieurswetenschappen in elektronica en artificiƫle intelligentie. Zijn expertise focust vooral op softwareontwikkeling en project management.
Frederik bezit een master in informatica. Hij heeft een diepgaande interesse in software-architectuur en datamodellering en streeft ernaar om complexe problemen op een eenvoudige en efficiƫnte manier op te lossen.
Nicholas behaalde in 2018 zijn master in de industriƫle wetenschappen, optie elektronica-ICT. Na enige tijd in de industrie als AI ingenieur, is Nicholas nu voltijds onderzoeker binnen de onderzoekslijn Toegepaste Artificiƫle intelligentie.
Sabrina Mariƫn is financieel en administratief projectmanager bij de Onderzoeksgroep Mens en Welzijn en het Expertisecentrum Ontwerp en Technologie. Zij ondersteunt hen in alles wat met financiƫn te maken heeft.