Ga naar de hoofdinhoud
Infrastructuur

Embedded Factory

Een wereld zonder slimme producten is haast ondenkbaar geworden en elektronica maakt onlosmakelijk deel uit van ons dagelijks leven. Heb je een idee rond een slim product? Onze Embedded Factory is de place to be om dat te vertalen naar een concreet eindproduct.

Wil je gebruik maken van onze Embedded Factory?

 

Neem contact op

PCB-design en elektronica-componenten

Binnen onze Embedded Factory zetten we gebruikersnoden om naar technische eisen, die we vertalen naar een PCB-design en een selectie van elektronica-componenten. We stappen af van development-bordjes, maar focussen op miniaturisatie, low-power en remote elektronica.

We denken ook na over betaalbaarheid en opschaalbaarheid, aangezien dat inherent verbonden is aan elektronica-design. 

Productie van elektronica

Daarnaast staan we in voor de productie van elektronica. Als enige hogeschool zijn we uitgerust met een 2,5D Pick-and-Place machine voor het plaatsen van elektronica-componenten op PCB’s. Omdat de Pick-and-Place uitgerust is met een soldeer jetter, kunnen we in eenzelfde opstelling en op maat soldeerpasta aanbrengen.  

Of het nu gaat om een eerste prototype of proof of concept, een eerste kleine serie voor validiteit en betrouwbaarheid of een pilootserie om een business case uit te werken: binnen onze Embedded Factory helpen we je verder.

Producten vermarkten

Wil je je product naar de markt brengen en heb je hierbij vragen rond certificering? Spreek ons dan ook zeker aan. Labo De Nayer op onze campus is hierbij een directe partner. Binnen dit labo kunnen we onder andere EMC-testen (Elektro Magnetic Complience), versnelde duurtesten en mechanische testen uitvoeren.

grid

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je gebruik maken van onze Embedded Factory? 

Neem contact op