Ga naar de hoofdinhoud
Infrastructuur

CNC-productielabo

Nood aan ondersteuning bij design, een gefreesd prototype, het opzetten van een eerste test-run of pilootserie? Ontdek ons CNC-productielabo.

  Contacteer ons

  CNC-verspaning

  Campus De Nayer heeft een lange geschiedenis in onderzoek en dienstverlening rond productietechnologie. Een van onze specialisaties is CNC-verspaning. Daarvoor hebben we een sterk labo met:

  • diverse 3- en 5-assige freesmachines
  • CNC-draaibanken die uitgebouwd zijn om testen uit te voeren onder industriĆ«le condities en met reĆ«le materialen en tools

  CNC blijft naast 3D-printing een belangrijke techniek om enkele stuks of kleine tot middelgrote series van producten te produceren, in een breed gamma aan metalen en kunststoffen. De techniek wordt ook ingezet voor nauwkeurige nabewerking van onderdelen.Ā 

  Het CNC-productielabo is uitgerust met de nodige softwareondersteuning en CAM-softwarepakketten (Computer Aided Manufacturing) om freesbanen te optimaliseren.

  dots

  Waarmee kunnen we jou helpen?

  Nood aan ondersteuning bij design, een gefreesd prototype, het opzetten van een eerste test-run of pilootserie? Interesse om ons labo te bezoeken? Neem contact op.

  Naar de contactpagina