Ga naar de hoofdinhoud

[Gezocht] Co-creatieworkshop voor werkbaar werk: oproep aan zorgverleners

29/05/2024
Foto van de minister met een exoskeleton
Femke Drijkoningen Onderzoeker

Thomas More maakt samen met Flanders Make, imec, PXL en UCLL deel uit van het project ‘Proeftuin Technologie voor werkbaar werk in de zorg- en welzijnssector’. Op 13 juni nodigen we zorgverleners uit op campus Turnhout (Thomas More) om noden, behoeften en verwachtingen te delen om het werk werkbaarder te maken. Specifiek zoeken we nog zorgverleners uit de kinder- en jeugdzorg. 

De zorg- en welzijnssector kampt met een hoge werkdruk, fysieke en emotionele belasting en personeelstekorten. Met het project ‘Proeftuin Technologie voor werkbaar werk in de zorg- en welzijnssector’ willen we de werkbaarheid van zorgprofessionals verhogen door innovatieve technologie in te zetten en aan te passen aan de behoeften van zorgverleners. De focus ligt op volgende sectoren:

  • Kinderopvang
  • Jeugdhulp
  • Ouderenzorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Maatwerkbedrijven

Neem deel aan de co-creatieworkshop
We zoeken vooral nog enkele deelnemers uit kinder- en jeugdzorg, maar ook als je in een van de andere sectoren werkt, kan je je nog inschrijven. Wil je samen met andere zorgmedewerkers nadenken over wat jij nodig hebt om het werk werkbaarder te maken? Van harte welkom!

  • Tijdstip: donderdag 13 juni van 16u tot 18u
  • Locatie: campus Thomas More Turnhout – Lokerenstraat 110, 2300 Turnhout

Meld jezelf aan door contact op te nemen met Femke Drijkoningen via femke.drijkoningen@thomasmore.be

Meer informatie 
Meer informatie? Bezoek deze webpagina of neem contact op met Femke Drijkoningen via  femke.drijkoningen@thomasmore.be.

De proeftuin ‘Technologie voor werkbaar werk in de zorg- en welzijnssectoren’ wordt financieel ondersteund door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).
 

Verwante blogs